Faciliteiten


Restaurant Bogatti’s is gevestigd in Golden Tulip Zoetermeer – Den Haag. Golden Tulip Zoetermeer – Den Haag heeft 77 hotelkamers en vijf vergaderzalen. Wij verwelkomen je graag in ons hotel en/of restaurant.

Het is mogelijk om een diner in restaurant Bogatti’s te combineren met een overnachting in ons hotel. Wij bieden verschillende arrangementen aan. Neem een kijkje op onze hotelpagina voor meer informatie over het hotel of ga direct naar onze arrangementen.

 

Onze vergaderzalen zijn geschikt voor bedrijven om conferenties, bijeenkomsten of vergaderingen bij ons te organiseren. Er zijn verschillende vergaderarrangementen bij Golden Tulip Zoetermeer – Den haag te reserveren. Hierbij kun je denken aan een 4-uurs vergaderarrangement inclusief lunch of 8-uurs vergaderarrangement inclusief diner. De verschillende lunch- en diner mogelijkheden worden verzorgd door restaurant Bogatti’s.

 

Voor de vergadermogelijkheden verwijzen we je graag door naar de website van ons hotel. Voor meer informatie of het reserveren van een vergaderzaal kun je contact met ons opnemen.

Symbool gerechten

Bar & restaurant Bogatti’s

Bar & restaurant Bogatti’s zijn dagelijks geopend en serveren luxe gerechten met een Franse twist.

Symbool overnachten

77 hotelkamers

Golden Tulip Zoetermeer – Den Haag en restaurant Bogatti’s zijn op dezelfde locatie gevestigd en horen bij elkaar. Een diner in ons restaurant is ideaal te combineren met een overnachting in het hotel.

Symbool vergaderen

Vijf vergaderzalen

Golden Tulip Zoetermeer – Den Haag heeft vijf vergaderzalen welke uitermate geschikt zijn voor conferenties, bijeenkomsten en vergaderingen van 2 tot 300 personen.

Symbool locatie

Goede bereikbaarheid

Het restaurant en hotel zijn gunstig gelegen aan de rand van Zoetermeer naast de A12 en Station Zoetermeer.